Skip to main content

Fiecare dintre noi vrea să economisească cât mai mult la orice achiziție online sau offline. Black Friday este ocazia perfectă pentru a-ți alege bicicleta de vis și a păstra ceva bani. În acest articol, echipa bikepro.ro a ales cele mai mari reduceri disponibile pe piață și, de asemenea, cele mai demne de încredere site-uri.

Ce este Black Friday ?

În acest an, Black Friday va avea loc pe data de 26 Noiembrie, de aceea, cât mai avem câteva săptămâni la dispoziție, poți alege cele mai bune oferte disponibile. Nu contează dacă vrei să cumperi doar o pereche de ciorapi sau o bicicletă electrică super scumpă, poți beneficia de cele mai mari reduceri.

Din cauza faptului că majoritatea magazinelor online încearcă să vândă cât mai multe produse în această perioadă a anului, devine foarte greu să găsești produsele de care ai nevoie. Pentru a evita toate greutățile prin care trebuie să treci pentru a găsi aceste produse, am elaborat o listă de cele mai populare reduceri pentru fiecare categorie de biciclete.

Dacă vei citi mai departe vei găsi cele mai populare categorii de biciclete și câte un produs. De asemenea, dacă nu îți va convine calitatea sau aspectul exterior al acestuia, vei putea găsi mai multe opțiuni în articolul specializat al cărui link îl vom lăsa, de asemenea, în cadrul fiecărei categorii de biciclete.

Site-uri cu Cele mai Bune Reduceri Black Friday la Biciclete

Cele Mai Bune Oferte de Black Friday

Oferte Black Friday la Biciclete Electrice

bicicleta electrica oferte black friday

Vrei o bicicletă electrică de marcă mondială? Ai nevoie de putere și calitate înaltă? Bicicleta Omega Liohult este ceea ce căutai. Aceasta incorporează în sine toate calitățile ce determină o bicicletă perfectă, de la baterie cu capacitate înaltă până la carcasa durabil.

Biciclete de Oraș la Reducere de Black Friday

Bicicleta de Oras Oferte Black Friday

Bicicletele de oraș sunt cele mai fiabile mijloace de transport în cadrul unei așezări urbane. Carcasa ușoară de aluminiu a modelului Citadinne City Woman este varianta perfectă pentru cei ce au nevoie de un mijloc de transport rapid și eficient.

Oferte Black Friday la Mountain Bike-uri 

Bicicleta MTB Oferte Black Friday

Ai nevoie de un cadou perfect pentru copilul dumneavoastră? Bicicleta KTM Peak Jr va permite copilului tău să petreacă timpul în aer liber și, odată cu distracția, va obține o doză de efort fizic ce îi va pune bazele dezvoltării viitoare.

Biciclete Pentru Copii de Black Friday

Oferte black friday biciclete copii

Cu o autonomie de până la 30 km și puterea motorului de 300 W, trotineta Smart Balance este recomandată tuturor care preferă un mijloc ecologic de deplasare. În sfârșit poți profita de reduceri și poți procura o trotinetă de calitate la un preț redus.

Biciclete Cursiere și Semicursiere Black Friday

Biciclete cursiere Black Friday

Bicicletele cursiere și semicursiere sunt destinate persoanelor ce iubesc viteza și au nevoie de adrenalină. Modelul Clasic 2S Bull Lady, cu o greutate de numai 10.5 Kg va fi alegerea ideală pentru acest tip de oameni, cei dornici de viteză maximă. Dacă nu vă convine această variantă, puteți găsi mai multe biciclete în articolul specializat.

Oferte Black Friday la Biciclete de Damă

Biciclete Dama Black Friday

Bicicletele de damă au capacitatea de a oferi o călătorie cât se poate de confortabilă și rapidă pentru femeile de orice vârstă. Modelul DHS Citadinne este o variantă perfectă pentru toți cititorii noștri. De asemenea, dacă ai nevoie de mai multe variante, poți citi articolul desfășurat despre aceste biciclete. 

Reduceri Black Friday la Biciclete Pliabile

Biciclete pliabile Black Friday

Dacă dispui de puțin spațiu de stocare pentru bicicleta ta dar consideri că aceasta ar fi un mijloc de transport perfect pentru tine sau un membru de familie, bicicleta pliabilă este alegerea ideală. Modelul Pegas Teoretic 7S este cea mai fiabilă variantă pentru cei ce vor să economisească ceva bani. Dacă ai nevoie de alte modele, poți vizita pagina specializată.

Dan Cernea

Dan Cernea

Sunt un ciclist semi-profesionist și ador acest sport. Am peste 20,000 km parcurși și am schimbat 12 biciclete profesioniste. Am lansat site-ul BikePro împreună cu doi prieteni ca să popularizăm ciclismul și să ajutăm începătorii în alegerea produselor de calitate.