Skip to main content

Cele mai tari magazine au dat start reducerilor de Black Friday. Dacă mereu ți-ai dorit să cumperi o trotinete pentru propriul confort sau vrei să faci un cadou, acum ai posibilitatea să procuri o trotinetă electrică sau pentru copii la un preț redus. În acest articol am selectat cele mai mari reduceri la diferite categorii de trotinete. Prin urmare, profită de perioada Black Friday pentru a cumpăra cele mai bune trotinete la promoții. 

TOP Trotinete electrice:

KugooS1

În sfârșit găsești cea mai populară trotinetă electrică pe piață românească la o reducere însemnată. Trotineta este dotată cu 3 moduri de viteză și un ecran LCD, iar distanța de frânare este de tocmai 4 metri. Confecționată din materiale calitative, acum o găsești la tocmai 25 % reducere, fiind o achiziție perfectă, având în vedere modalitățile de transport actuale.

Revolt Speed

Superba trotinetă Revolt Speed constituie unul din cele mai cumpărate produse pe magazinul online Decathlon. Aceasta are viteza maximă de 25 km/h, iar bateria ține până la 8 h. La fel, aeasta are greutate de doar 11,5 kg, fiind ușor de transportat și depozitat. Grăbește-te să prinzi oferta!

Razor E300S

Motorul acestei trotinete pornește de la impuls, iar controlul accelerației are loc prin rotirea mansonului de pe ghidon. Trotineta se potrivește pentru deplasările prin oraș, la școală sau la serviciu. Acum o găsești la tocmai 20% reducere.

SmartBalance SB 3

Cu o autonomie de până la 30 km și puterea motorului de 300 W, trotineta Smart Balance este recomandată tuturor care preferă un mijloc ecologic de deplasare. În sfârșit poți profita de reduceri și poți procura o trotinetă de calitate la un preț redus.

CROSSADER SC2500

Trotineta deține un motor cu o putere de 350 W, având 3 viteze. La fel, trotineta este dotată cu lumini din față și din spate, facilitând deplasările pe timp de noapte. Sistemul de frânare are un disc aparte și o aripă în calitate de frână auxiliară. O găsești pe site-ul www.emag.ro la 20 % reducere.

TOP Trotinete Mecanice

Byox Plexus White

Trotineta de doar 5,45 kg este apreciată de o gamă largă de utilizatori. Acum o poți cumpără cu tocmai 20%.  Trotineta este pliabilă și constituie un cadou perfect pentru copii.

Oxelo

Produsul este menit să faciliteze deplasările prin oraș sau pentru navetele prin suburbii. Acesta se potrivește pentru persoanele cu înălțimea între 1,25m-1,75m. Astfel, este un cadou ideal atât pentru copii, cât și pentru maturi.

HUDORA

Trotineta confecționată din aluminiu este pliabilă. Fiind adorată de utilizatori, acum o poți găsi la o reducere semnificativă. Trotineta poate menține până la 100 kg, iar scopul de utilizare diferă, de la plimbări până la navetele la magazin.

Actuell

Trotineta e fabricată din 50% aluminiu și 50% fier și poate fi utilizată de maturi și copii. Platforma acesteia este antiderapantă, reducând semnificativ riscul căzăturilor. Mânerele sunt dotate cu burete, minimizand riscul de alunecare a mâinilor. Acum o găsești la 30% reducere.

TOP Trotinete pentru Copii:

Action One Stability

Disponibilă în mai multe culori, trotineta posedă și roți luminoase. Adorată de toți utilizatorii, copilul tău va fi mulțumit și încântat. Virarea se face prin balansare, iar mânerele pliabile sunt acoperite cu spumă moale pentru a asigura protecția termică.

FREEWHEEL

Având o greutate de doar 4,7 kg, trotineta electrică se dovedește a fi un cadou perfect pentru copiii mai mari, care vor face față sistemului de conducere. Viteza maximă este de 10 km, fiind perfectă pentru plimbările prin apropierea casei. Acum o găsești la aproape 30 % reducere.

Nilox Doc Pro

Trotineta are un design unic și constituie un mod ecologic de deplasare. Aceasta este perfectă pentru adolescenți, care o pot utiliza pentru a ajung la școală. Accelerația trotinetei este pe ghidon, iar viteza maximă ajunge la 20 km/h. Puterea motorului este de 300 W, iar timpul de încărcare a bateriei de 4h. Trotineta Nilox este un cadou perfect pentru un adolescent energic și nu numai.

Actuell 5in1

Roțile frontale ale trotinetei sunt luminoase, fiind dotate cu LED-uri. Greutatea trotinetei este de doar 4 kg, iar greutatea pe care o poate menține de până la 60 kg. Aceasta este confecționată din aluminiu și plastic, fiind o jucărie perfectă pentru un copil. Doar acum o găsești la aproape 50 % reducere.

Concluzie

Black Friday vine cu zeci de produse la prețuri scăzute. Dacă în acest articol am relevat unele din cele mai de calitate produse din magazinele online menționate, vei găsi și alte trotinete la oferte senzaționale. Nu rata șansa să procuri o trotinetă bună la un preț minim. Ai doar câteva zile pentru a face cumpărături inteligente. Dacă ai de gând să faci un cadou sau să procuri un vehicul de deplasare ecologic, acum vei putea face acest lucru. Cumpără trotineta demult dorită și economisește în același timp!

Dan Cernea

Dan Cernea

Sunt un ciclist semi-profesionist și ador acest sport. Am peste 20,000 km parcurși și am schimbat 12 biciclete profesioniste. Am lansat site-ul BikePro împreună cu doi prieteni ca să popularizăm ciclismul și să ajutăm începătorii în alegerea produselor de calitate.