BikePro – sursa ta de informare despre biciclete

Acasă » Despre noi

Cine suntem?

O echipă din 3 prieteni pe care îi unesc mai multe, dar în special – dragostea pentru ciclism și sporturi extreme. Suntem din Brașov, aici am copilărit și ne cunoaștem din anii de universitate. Pe lângă dragostea pentru ciclism, ne mai unește și dorința de a ne împărtăși experiența cu alți iubitori de biciclete și de a-i ajuta în alegerea companionului perfect.

Ideea fondării acestui site i-a venit lui Dan (care poartă titlul fancy de „Founder”) în timpul pandemiei. Având mult mai mult timp liber decât înainte, am decis să lansăm primul site informațional din România, dedicat în exclusivitate bicicletelor și ciclismului.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este, în primul rând, să ne împărtășim experiența noastră în ciclism cu începătorii și amatorii acestui sport. De-a lungul anilor am cumpărat zeci de biciclete și accesorii pentru ele, printre acestea au fost și produse de calitate joasă, scopul nostru este să ajutăm alți iubitori de ciclism să-și aleagă echipament bun și să economisească bani.

Sperăm ca articolele de pe site-ul nostru vă vor ajuta să:

  • aflați mai multe despre biciclete, ciclism și nu numai
  • găsiți bicicleta și echipamentul perfect
  • economisiți bani și să evitați produsele de calitate joasă

Cum testăm produsele?

Toate produsele analizate și prezentate în articolele noastre sunt analizate și testate minuțios de mica noastră echipă. Suntem în relații de parteneriat cu mai multe magazine de biciclete, care ne oferă produsele pentru „test-drive”, pentru ca noi ulterior să vi le recomandam doar pe cele mai bune.

Toate produsele prezentate în articolele noastre au fost testate în modul următor:

  1. Am mers cel puțin 1km pe diferite trasee (oraș / asfalt, pădure / parc, munte)
  2. Testul la greutate – întotdeauna testăm bariera maximă de greutate pentru fiecare bicicletă, cu cel puțin 10 kg în plus
  3. Avalabilitate – nu vrem să recomandăm produse greu de găsit
  4. Analiza online – analizam sursele online pentru a compara testările noastre cu experiența reală a deținătorilor acestor biciclete

Echipa Noastră

Daniel Cernea
Fondator, ciclist de 7+ ani

Dan Cernea

Sunt un ciclist semi-profesionist și ador acest sport. Am peste 20,000 km parcurși și am schimbat 12 biciclete profesioniste. Am lansat site-ul BikePro împreună cu doi prieteni ca să popularizăm ciclismul și să ajutăm începătorii în alegerea produselor de calitate.

Sunt un ciclist semi-profesionist și ador acest sport. Am peste 20,000 km parcurși și am schimbat 12 biciclete profesioniste. Am lansat site-ul BikePro împreună cu doi prieteni ca să popularizăm ciclismul și să ajutăm începătorii în alegerea produselor de calitate.
vasile banea
Editor-Șef & Co-fondator

Vasile Banea

Ciclist-amator în timpul liber și editor ca profesie, Vasile este persoana care transformă rezultatele testărilor în articole cu adevărat folositoare.

Ciclist-amator în timpul liber și editor ca profesie, Nelu este persoana care transformă rezultatele testărilor în articole cu adevărat folositoare.
Nicolae Negreanu
Testator Produse & Analist

Nicolae Negreanu

Nicolae este responsabil de testare și cercetare a produselor analizate, el este cel care se asigură că recomandăm numai produse de calitate care într-adevăr își merită prețul.

Nicolae este responsabil de testare și cercetare a produselor analizate, el este cel care se asigură ca recomandăm numai produse de calitate care într-adevăr își merită prețul.