Skip to main content
Recomandat de BikePro

Suport OZ Metalic 30kg

 • Tip: De perete
 • Sport: Ciclism
 • Material: Otel

Alegerea #2

Suport Zola 25kg

 • Tip: De perete
 • Sport: Ciclism
 • Material: Otel

Alegerea #3

Peruzzo Road 342

 • Tip: De perete
 • Sport: Ciclism
 • Material: Metal

Deținerea unei biciclete este un beneficiu, însă partea mai rea al acestei posesii este faptul că se necesită un loc special amenajat pentru depozitarea acesteia. Este de menționat faptul că în perioada actuală, organizarea locului de trai sau de muncă este vădit foarte important pentru populație. Depozitarea bicicletelor deseori poate reprezenta o adevărată provocare în acest sens. Pentru a scăpa de problema dezordinii și spațiului exagerat ocupat de o bicicletă se poate face apel la suporturile destinate depozitării acestor mijloace de transport.

Astfel, suporturile de depozitare a bicicletelor reprezintă soluția optimă pentru a se putea bucura de cât mai mult spațiu în momentul în care acesta reprezintă o problemă pentru dumneavoastră.

În scopul achiziționării celui mai optim suport în dependență de caracteristici, preț și necesități vom prezenta un top al celor mai bune suporturi, astfel încât procurarea unui astfel de accesoriu să nu reprezinte o problemă sporită pentru dumneavoastră.

Top 9 Suporturi pentru Bicicletă

Suporturi de bicicletă pe perete vertical

Suport Zola 25kg


Suportul de biciclete de Zola oferă posibilitatea vizualizării raportului ideal între preș și calitate. La prețul de aproximativ 30ron putem achiziționa un suport bun, care se descurcă de minune cu însărcinarea care îi este încredințată. Este un model cu prindere pe perete, pe vertical, predestinat tuturor tipurilor de bicicletă, fără excepție. Pentru amplasarea acestuia pe perete, acesta este prevăzut cu 4 găuri. Modelul este efectuat din oțel, ceea ce îi oferă o greutate mai mare, dar o durabilitate intensă. Greutatea maximă posibilă de a fi susținută este de 25kg, cu condiția amplasării suportului pe un perete dur și solid.

Avantaje
 • Preț accesibil
 • Greutate maximă suportată 25kg
Dezavantaje
 • Necesită amplasare pe un perete solid pentru a menține greutate.

Suport Oz metalic 30kg


Suportul de la Oz, cu o greutate de aproximativ 600g, executat integral din oțel poate menține o greutate maximă de aproximativ 30kg. La fel ca și modelul precedent, acesta nu este prevăzut doar pentru un anumit tip de biciclete, fiind bun pentru oricare model de biciclete: de munte, de oraș, de cursă, etc. Un avantaj al acestui model, este faptul că poate susține mai multe biciclete, atât timp cât se încadrează în greutatea totală de 30kg. De altfel, acesta este un model pliabil, cu cârlige cauciucate și se prinde roata din față a bicicletei. În pachetul acestui suport sunt incluse și cele necesare asamblării, adică 4 șuruburi pentru plasarea suportului pe perete.

Avantaje
 • Greutate maximă suportată 30kg
 • Utilizare multiplă
Dezavantaje
 • Șuruburile incluse nu sunt de cea mai bună calitate

Suport Peruzzo Road 342


Peruzzo Road la fel este un model de suport cu prindere de perete și atârnarea bicicletei pe vertical. Acest model este executat din metal. Este utilizabil pentru mai multe modele de biciclete. Cu ajutorul acestui suport poate fi depozitată o singură bicicletă, greutatea căreia nu depășește greutatea maximă de 20kg. Pentru un preț de aproximativ 40ron, acest suport se poate înscrie printre cele mai avantajoase și bune opțiuni atunci când sunteți în căutarea unei soluții de depozitare a vehiculului dvs pe 2 roți.

Avantaje
 • Preț avantajos
Dezavantaje
 • Greutatea maximă doar 20kg

Suporturi de bicicletă pe perete cu cârlige

Suport ProCart 30kg


Un alt tip de suporturi de depozitare a bicicletelor sunt cele cu plasare pe perete, cu cârlige. Cu ajutorul unui astfel de suport, bicicleta este plasată pe orizontală, spre deosebire de modelele prezentate mai sus, unde bicicleta se plasează pe vertical. Cadrul bicicletei este susținut cu ajutorul a două cârlige. Modelul dat este executat din oțel, ceea ce oferă durabilitate. Distanța exactă dintre cârligele suportului este de 23cm, iar sarcina maximă pentru aceste reprezintă nu mai mult de 30kg. Cu regret, acest tip de suport este predestinat unei singure utilizări, însă nu depinde tipul de bicicletă care urmează a fi suspendat. Un astfel de model poate fi procurat la un preț de aproximativ 35ron.

Avantaje
 • Preț avantajos
 • Greutate maximă admisibilă 30kg
Dezavantaje
 • Destinat unei singure utilizări (1 bicicletă)

Suport Pufo 20kg


Suportul de la Pufo este un model extraordinar pentru orice loc unde urmează a fi plasat. Spre deosebire de precedentul model, unde bicicleta se suspendă pe cadru, atunci aici bicicleta se plasează cu ajutorul ghidonului. Greutatea maximă admisibilă pentru acest tip de suport este de 20kg. Dimensiunea suportului este de 19*11cm, fapt ce demonstrează că nu ocupă mult spațiu. Se plasează pe perete cu ajutorul șuruburilor, care sunt incluse în pachetul achiziționat. Un astfel de model poate fi procurat la un preț de aproximativ 55ron.

Avantaje
 • Dimensiune relativ mică
 • Preț avantajos
Dezavantaje
 • Poate susține o singură bicicletă de maxim 20kg

Suport Hanger 9771 40kg


Un model solid, puternic și durabil, așa poate fi descris suportul de la Hanger. Deși este destul de costisitor, acest model se remarcă prin durabilitate în timp și siguranță. Spre deosebire de toate modele prezentate mai sus, acest model are capacitatea maximă de menținere de circa 40kg și pot fi depozitate cu ușurință mai mult decât o bicicletă. Acest model este efectuat din metal și nu este compatibil cu suportul de biciclete Thule EasyFold.

Avantaje
 • Greutate maximă admisibilă 40k
Dezavantaje
 • Costisitor – 200ron aproximativ

Suporturi de bicicletă pe tavan

Suport Haushalt Internaţional


Suporturile pe tavan reprezintă adeseori cea mai bună soluție, dat fiind faptul că nu ocupă loc la nivelul de jos al camerei, fapt ce nu îngreunează vizibil camera unde se află depozitată bicicleta. Acest model permite montarea bicicletei pe cârlige și ridicarea acesteia cu ajutorul șinelor și funiilor de atașament. Cârligele sunt acoperite cu cauciuc, fapt ce permite protejarea bicicletei de eventuale zgârieturi. Greutatea maximă admisibilă este de 20kg și poate fi ridicat până la înălțimea de 4m. Pentru a monta acest model de suport este necesar de a urma cu rigoare instrucțiunile plasate, pentru a putea astfel exclude riscul unor accidentări ulterioare. Un produs care se ridică la nivelul așteptărilor pentru un preț de aproximativ 80ron.

Avantaje
 • Preț avantajos
 • Calitate sporită
Dezavantaje
 • Montare riguroasă

Suport M-Wave 20kg


Suportul de la M-Wave este un suport de tavan, bazat pe sistema scripeților. Greutatea maximă suportată de acest produs este de 20kg și de regulă permite depozitarea unei singure biciclete. Înălțimea maximă la care se poate ridica este de 4m și este de remarcat faptul că este acoperit cu plastic pentru a proteja bicicleta de zgârieturi. Agățarea vehiculului se face de ghidon și de șa, astfel această poziționându-se pe orizontală. Este un model avantajos pentru persoanele care dispun de puțin spațiu la sol și poate fi procurat la un preț de aproximativ 90ron.

Avantaje
 • Preț avantajos
 • Durabilitate
Dezavantaje
 • Depozitarea unei singure biciclete

Suport Silverline 20kg


Dacă sunteți în căutarea unui suport fie pentru depozitarea pe termen lung sau depozitarea zilnică, atunci suportul de la Silverline cu prindere pe tavan este un model care nu merită a fi neglijat. Executata din material durabil și trainic, din oțel, acest suport este o soluție pentru o perioadă îndelungată. Pentru a împiedica deteriorarea ghidonului și șaua, cârligele scripeţilor sunt dotate cu cauciuc de înaltă calitate. De asemenea, greutatea pe care o susține fără nici o problemă acest model este de 20kg și se poate ridica la o înălțime de 4m.

Este important de remarcat faptul că acest model, la fel ca și precedentele cu aplicare pe tavan descrise în acest top este dotat cu sistem de blocare pentru a nu cauza accidente nedorite. Un asemenea produs poate fi procurat la un preț de circa 100ron.

Avantaje
 • Sistem de blocare
 • Executat din oțel
Dezavantaje
 • Greutatea maximă admisibilă doar 20kg

Tipuri de suporturi bicicletă

De regulă, suporturile cu prindere pe perete se divid în două categorii: menținerea bicicletei pe vertical și menținerea bicicletei pe orizontal.

Pe perete vertical

Suportul cu fixare pe perete cu menținerea bicicletei pe vertical se montează de obicei cu ajutorul șuruburilor: 4 sau 2 la număr. Fixarea bicicletei pe perete pe vertical este posibilă prin prinderea acesteia de roată din față. Prinderea pe roată este fără nici un dubiu unul dintre cele mai utilizate suporturi, câștigând teren prin faptul că prețul este mai mic decât cele cu cârlige sau cu montarea pe tavan.

Deși oferă un preț foarte convenabil și avantajos, prinderea pe roată reprezintă un dezavantaj major pentru cei ce iubesc curățenia: poate murdări cu ușurință peretele, fapt ce poate prezenta probleme pentru interiorul dumneavoastră. Cu un astfel de suport, se ocupă cel mai mult spațiu, spre deosebire de alte modele.

Pe perete orizontal, cu cârlig

Suportul cu fixare pe perete, cu cârlige permite plasarea bicicletei pe orizontală. Bicicleta se agață de cârlige de ghidon și șa. În marea majoritate a cazurilor, cârligele suporturile sunt dotate fie cu plastic, fie cu cauciuc pentru a împiedica deteriorarea bicicletelor. Un avantaj major al acestui tip de sport este faptul că poate menține mai mult de o bicicletă și de asemenea nu provoacă dezordine. De altfel, suporturile cu cârlige cu montare pe perete sunt cele care permit economisirea spațiului pe cât posibil. Spre deosebire de suporturile pe verticală, acestea sunt puțin mai costisitoare.

Pe tavan

Suporturile cu prindere pe tavan sunt mai puțin întrebuințate și sunt eligibile mai mult pentru depozitarea pe termen lung a bicicletei. În comparație cu suporturile pe perete, cele pe tavan implică costuri mai mari și montare mai dificilă, cu toate acestea este de menționat că astfel de suporturi permit salvarea spațiului în încăperile dumneavoastră. De regulă sunt dotate cu mecanisme de blocare în partea de sus, iar cârligele sunt acoperite cu cauciucuri. Astfel de suporturi sunt foarte convenabile pentru încăperile cu tavane înalte.

Estetică

Estetica și imaginea vizuală pe care o crează un suport de bicicletă în urma încadrării acestuia în interiorul încăperii dumneavoastră este un factor important pentru majoritatea persoanelor care sunt în căutarea unui astfel de produs.

Un suport cu montarea pe tavan arată de regulă mai bine, întrucât practic este invizibil, dat fiind faptul că puțini oameni se fixează pe partea de sus a unei încăperi, de asemenea acesta nu ocupă spațiu din partea de jos a camerei.

Suportul cu montarea pe perete, pe vertical este cel care oferă mai puțină estetică unei camere, dat fiind faptul că există riscul deteriorării pereților cu ajutorul murdării existente pe roți.

Dacă e să analizăm suportul de perete cu montarea pe orizontal, atunci acesta este cel mai preferat și se poate încadra cu ușurință în designul încăperii dumneavoastră.

De regulă, suporturile la prețuri avantajoase sunt fie de culoare gri sau sură, culori universale. Dacă însă se dorește suporturi care să se combine cu exactitate cu camera, debaraua sau garajul dumneavoastră atunci prețurile vor fi în creștere.

Vezi și alte accesorii importante pentru o bicicletă

Concluzie

În concluzie, putem menționa faptul că procurarea unui suport implică multă atenție și cunoașterea în detaliu a necesităților dumneavoastră și este un accesoriu necesar în special deținătorilor de biciclete de oraș. Achiziționarea unui bun implică mereu analiza și compararea produselor existente pe piață pentru a lua în final decizia cea mai optimă pentru trebuințele dumneavoastră. Sperăm din suflet că ghidul și topul celor mai bune suporturi prezentate vor fi de folos și vă va îndruma spre efectuarea celei mai bune cumpărături. Mult succes!